Vertes Feuilles

nederlands français english





gratis wifi / free wifi / wifi gratuit   

La Cuisine

Restaurant - traiteur - kookatelier

 

Restaurant Vertes Feuilles stelt u volgende menu's voor met lokale en seizoensgebonden produkten van hoogwaardige kwaliteit en onberispelijke versheid (lid van 'Alliance Slow Food des Chefs Belgique').

Groenten, fruit en kruiden komen uit eigen moestuin en u zal eveneens genieten van het overheerlijke huisgemaakt biobrood.

Voor de creatieve visgerechten wordt er enkel gewerkt met verse aanvoer van 'duurzame visvangst', vooral uit België (lid van 'North Sea Chefs') en uit Frankrijk.




Feestmenu!
(Van 21/12/18 t.em. 20/01/19 - enkel op reservatie)


Crémeux van foie | notencrumble | chutney van vijg
Huisgerookte zalm 'Red Label' | groene room | tobiko | appel
Bisque van kreeft en grijze garnaal

Filet van tarbot | Gillardeau oester | blanke botersaus |
patata brava | groene kool |
+ Royal Belgium Caviar 'Gold Label':
suppl. 30€ per 2 pers.(10 gr)


Gebakken eendenlever | ballotine van hoevekip |
geconfijte rode biet | dashi-bouillon van wilde eend | gerookt zout

Hertekalf | jus van zuurbes en kaneel | kweepeer | gevuld witloof |
bospaddestoel | butternut

Feestelijk dessert!


          Feestmenu met huisaperitief, aangepaste kasteelwijnen,
        waters en koffie of thee:    120€

        Op Oudjaar wordt u een bekroonde Belgische schuimwijn
        aangeboden om het nieuwe jaar feestelijk en gelukkig
        in te zetten!

---------------------------------------------------------

Menu Van De Chef

Chef Pascal Martens stelt u een 2-gangen menu voor,
maar u kan die eveneens uitbreiden tot een 3-, 4-, of zelfs 5-gangen formule,
geïnspireerd op de produkten van de dag.


Menu 2 gangen:  37€

Menu 3 gangen:  52€
Aangepaste wijnen: 18€
Aangepaste kasteelwijnen: 28€

Menu 4 gangen:  72€

Aangepaste wijnen: 25€
Aangepaste kasteelwijnen: 38€




Assortiment kaas 'Le Pays des Collines':
ipv dessert  6€

als extra gerecht  12€

Kreeft (Specialiteit van het huis!: met huisgemaakte Chili-olie, 

Jack Daniel's en rapé uit Zwitserland 'Belperknolle')
mogelijk op reservatie.

Kalfszwezeriken eveneneens mogelijk op reservatie.


--------------------------------------------------------



Menu Vertes-Feuilles 



Huisgemaakte Dim Sum 'North Sea Chef' met rode poon | jus van noordzeegarnaal | gekonfijte kerstomaat
*

Bio gamba uit Madagascar | Thaise curry | basilicum | venkel  **


Fazant 'fine champagne'  ---of---  Belgisch rund |
gevuld witloof | bospaddestoel | butternut | krokante aardappel met Belperknolle


Pannekoek 'Suzette' |
huisgemaakte vanille ijs Bourbon |
Oosterse specerijen



      Menu 3 gangen * : 52€
      Aangepaste wijnen: 18€
      Aangepaste kasteelwijnen: 28€

      Menu 4 gangen ** : 72€
      Aangepaste wijnen: 25€
      Aangepaste kasteelwijnen: 38€


Deze menu is puur indicatief en kan in functie van marktaanvoer of
uw persoonlijke wensen wijzigen.

--------------------------------------------------------


Puur Groentenmenu

Menu 3 gangen  €39
Aangepaste wijnen  €18


Menu 4 gangen  €55
Aangepaste wijnen  
€29

---------------------------------------------------------


UURROOSTER RESTAURANT:

Open alle dagen op reservatie.
Woensdag gesloten.

Zondag enkel op reservatie voor groepen.